SZREK

Zapraszamy do internetowego serwisu informacyjnego SZREK  -> www.szrek.lgdrw.pl

Podsumowanie wyników ankiety ewaluacyjnej dotyczącej kuchni regionalnej Warmii i Mazur -> pobierz

Ankieta Ewaluacyjna

W związku z zakończeniem realizacji przez Zarząd Związku Stowarzyszeń Na Rzecz Rozwoju Gmin Północnego Obszaru Wielkich Jezior Mazurskich (LGD9) projektu współpracy o akronimie ,,SZREK” zwracamy się z prośbą o wypełnienie ankiety ewaluacyjnej dotyczącej kuchni regionalnej Warmii i Mazur  -> pobierz ankietę

Wypełnioną ankietę prosimy odesłać za pośrednictwem Poczty Polskiej na adres ul. 3 Maja15D, 11-600 Węgorzewo.

W razie jakichkolwiek wątpliwości lub pytań prosimy o kontakt z  pracownikami biura LGD9 pod nr tel. 87 427 06 17

Sprawozdanie z konferencji podsumowującej projekt „SZREK” -> pobierz plik

Sprawozdanie z warsztatów kulinarnych – projekt SZREK -> pobierz plik

Sprawozdanie z prelekcji kulinarnej – projekt SZREK -> pobierz plik

Podsumowanie wyników ankiety dotyczącej kuchni regionalnej Warmii i Mazur
-> pobierz plik

Prelekcja popularno – naukowa i warsztaty

zapraszamy do udziału w prelekcji popularno – naukowej oraz warsztatach mających na celu wskazanie preferencji i trendów na rynku turystycznym, w tym gastronomicznym (turystyka kulinarna), uzasadnienie i promocję zastosowania receptur i przepisów dań regionalnych, urozmaicenie jadłospisów o dania regionalne oraz promowanie wartości odżywczych i korzyści zdrowotnych wynikających ze spożywania zdrowych, ekologicznych potraw.

Do pobrania -> FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

ANKIETA dot. projekt współpracy SZREK

W związku z realizacją przez Związek Stowarzyszeń Na Rzecz Rozwoju Gmin Północnego Obszaru Wielkich Jezior Mazurskich (LGD9) projektu współpracy pn. „Smaczna Zdrowa Regionalna Europejska Kuchnia” (SZREK), zwracamy się z prośbą o wypełnienie oraz rozkolportowanie ankiety dotyczącej kuchni regionalnej Warmii i Mazur -> do pobrania ankieta.

W ramach ww. projektu zorganizowane zostaną m.in. warsztaty kulinarne promujące dania regionalne, a badanie ankietowe pozwoli nam określić stopień znajomości praktycznego wykorzystania wiedzy o lokalnych produktach i tradycjach kulinarnych. Na podstawie ankiety określone zostaną również kulinarne preferencje badanych obiektów gastronomicznych, jak i gości odwiedzających te obiekty.

Wypełnioną ankietę prosimy odesłać za pośrednictwem poczty elektronicznej na maila: biuro@mazurylgd9.pl lub Pocztą Polską na adres: ul. 3 Maja 15D; 11-600 Węgorzewo.
W razie jakichkolwiek wątpliwości lub pytań prosimy o kontakt z  pracownikami biura LGD9 pod nr tel. 87 427 06 17 lub 87 428 13 66.

Zestawienie rzeczowo-finansowe operacji stanowiące załącznik nr 1 do aneksu nr 3 do umowy przyznania pomocy nr 00001-6931-UM1400007/10 z dnia 16.05.2011r. -> pobierz str.1, pobierz str.2

Zestawienie rzeczowo-finansowe operacji stanowiące załącznik nr 1 do umowy przyznania pomocy nr 00001-6931-UM1400007/10 z dnia 16.05.2011r. -> pobierz str , pobierz str.2

Kalendarz wydarzeń

Październik 2017
P W Ś C P S N
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Pogoda

Facebook

Warto zajrzeć

Licznik odwiedzin

  • 228832Odsłon razem:
  • 59Odsłon dzisiaj:
  • 0Goście obecnie online: